Over WTN Opleidingen

Over WTN Opleidingen

WTN Opleidingen is een kleinschalig opleidingsbedrijf.
Mr Wim T. Neggers gebruikt zijn jarenlange ervaring in het verzekeringsbedrijf en als opleider om cursisten zo snel mogelijk in een persoonlijke sfeer te begeleiden naar het gestelde doel.

Eigen opleidingslocatie

WTN Opleidingen beschikt over een eigen opleidingslocatie in Barendrecht. Hier wordt lesgegeven aan kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Cursussen kunnen ook gegeven worden op andere locaties of op kantoor bijopdrachtgevers.

Digitaal opleidingssysteem

In ons digitaal opleidingssysteem kunnen cursisten studeren op basis van de reeds aanwezige kennis en niet op basis van het lesboek. De cursist wordt met behulp van de software door de studie geleid. De software is webbased, de cursist kan overal studeren met gebruik van zijn computer, tablet of telefoon. Voor maatwerkoplossingen kan de look en feel van de opdrachtgever worden toegepast op de applicatie.

Onze activiteiten

Wij zijn u graag van dienst bij alles wat te maken heeft met opleidingen en trainingen.

Cursussen

Cursussen voor specifieke doelgroepen zoals aankomend register experts Nivre en beginnende medewerkers in het verzekeringsbedrijf die niet onder de deskundigheidseisen van de WFT vallen.

Mondelinge begeleiding

Mondelinge begeleiding in kleine groepen voor algemene opleidingen zoals Assurantie A van NibeSvv.

Maatwerk opleidingen

Maatwerk opleidingen die wij maken voor een specifieke doelgroep.

Examentrainingen

Examentrainingen individueel of per groep voor WFT opleidingen of specialistisch cursussen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding voor cursisten met studie moeilijkheden.

En meer...

WTN Opleidingen verzorgt voor diverse opdrachtgevers: internet publicaties, productie van examenvragen en het afnemen en/of beoordelen van examens en de redactie van lesmateriaal.

Wilt u meer weten over onze diensten?
Neem contact met ons op